20.3.2011

Muuri

Nyt se on tehty. Uskalsin kuin uskalsinkin tehdä sen. Muuri on pinnoitettu antiikkilaastilla. Lähtötilanteessa osa muurista oli pinnoitettu tapetilla ja se osa, joka oli ennen vessan seinää oli maalattu ja reijitetty ruuveilla. Epätasaisuuden, reikien ja maalintakia pinnoitin muurin ensin laastilla. Sitten hioin laastin ja kittasin pienet epätasaisuudet mitä tuli tehtyä tasoittaessa.

Sitten oli antiikkilaastin vuoro. Ensimmäiseksi aloitin tuolta"kopin" nurkasta. Testasin samalla minkälaista kuviota saa kuviotelalla. Pintakuvio oli todella voimakas. Tasoitin koko muurin antiikkilaastilla. Tänään kävin hakemassa harjan ja tasoitussienen, jotta
voisin kokeilla eri pintavaihtoehtoja. Koska tuleva tapetti on aika särmikäs, halusin pehmeän ja huomaamattoman pinnan muuriin. Vaatekaapissa, valaisimessa ja peilissä on pyöreitä muotoja, joten päädyin käyttämään tasoitussientä ja tein sillä pyöreitä liikkeitä. Ihan kuin olisin pessyt muuria antiikkilaastilla.

Tänä viikonloppuna tein myös ikkunapenkin, joka on jo kertaalleen maalattu. Lisäksi "koppiin" eli työnurkkaukseen on melkein asennettu huokoleijonat.Tapetiksi tulee Pihlgren & Ritolan Sembramänty.


Valaisimen muotoja

 Peilin muotoja

Muuri kertaallaan pinnoitettu antiikkilaastilla

Toiseen kertaan pinnoitettu. Kaukaa näyttää tasaisalte niinkuin halusin. Väri vaalenee kuivuessa.

Lähikuva pinnasta. Ajattelin vielä muutaman päivän ajan sumutella vedellä, jotta ei kuivu liian nopeasti.

Lähikuva pinnasta.

Ilmanvaihdon on toimittava jatkossakin ja etenkin puhdistuksen on onnistuttava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,
kiva juttu, että kommentoit tätä blogijulkaisua.