3.3.2013

Lattiamaali ja verhokangas, kuisti edistyy

Lattia pohjamaalilla
Kuistin lattiaa on nyt hiottu ja hinkattu. Nyt luin Uulan lattiamaalipurki kyljestä, että soveltuu myös aiemin lakatuille pinnoille. No nyt on ainaki viimesen päälle hyvä tartunta pinta kun on lakat poistettu.

Väriksi lattiaan valittiin safiiri. Eilen illalla aloitin maalamaan. 14 tunnin jälkeen  lattia on vieläkin hieman tahmea. Saa nähdä pääsenkö illalla jatkamaan työtä.

Kävimme myös ostamassa verhokangasta kuistin ikkunoille. Meidän talo on kadu on päässä ja korkeammalla kuin muut. Kuisti ikkunoineen siis antaa vapaat näkymät kaikille, siksi  haluan mahdollisuuden välillä saada yksityisyyttä. Haluaisin ikkunoihin laskosverhot (jokaiselle ikkunalle oman), mutta koska ikkunoita on kahdeksan (portaikko mukaan lukien) olisi hintaa tullut 350 euroa jo pelkästään materiaaleille. Lähdemme siis jälleen halvempaan vaihtoehtoon (voitaisko me ihan oikeesti voittaa lotossa, ettei tartteis aina valita rahalla) ja teemme ikkunoihin rullakapat. Kahdelle seinälle, jossa kolme ikkunaa rinnakkain tulee noin kaksi metriä leveät rullakapat. Siten voimme välillä laskea verhot alas ja saada kaivattua yksityisyyttä.

Seuraavaksi pitäisi ostaa verhotangot, maalata lattia loppuun ja viimeistellä ulko-oven seutu sekä fiksata vanhat ikkunoiden peitelistat. Ai niin, pitää laitta myös ovikello toimintakuntoon.


Verhokangasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,
kiva juttu, että kommentoit tätä blogijulkaisua.