21.2.2013

Kylpyhuone maistiaiset

Olen pannut merkille, että meidän pojilla on ylisuuret luulot omasta kyvykkyydestä. Ihan oikeasti he kuvittelevat selviytyvänsä mistä vaan. Se on hieman huvittavaa. Toisaalta ei taida aikuinen mies olla yhtään poikkeus tässä asiassa. Kuinka moni onkaan ryhtynyt remonttiin suuret luulot itsestään ja jälkikäteen todennut, että eihän se nyt ihan niin mennyt kuin ajatuksissa.
Kylpyhuone on ollut (ja on edelleen) mun projekti, jonka olen ensin luvannut jouluksi, sitten juhannukseksi ja sitten taas jouluksi. Minkä vuoden jussi tai joulu niin se onkin oma juttunsa. Nyt viimein kylppäri alkaa valmistua. Osa kalusteista on asennettu ja katto lähes paneloitu. Vielä muutama päivä (viikko) ja päästään nauttimaan viimeistellystä lämpimästä tilasta, jossa voi peseytyä.

pahoittelut onnettomasta kuvanlaadusta. Kuva on otettu puhelimella.

2 kommenttia:

  1. Allekirjoitan ajatuksesi! :) Hulluinta on se, että itseensä uskoo, vaikkei ole remonttihommista minkäänlaista koulutusta, eikä juuri sitä kokemustakaan. Kaikenlaista uutta on tullut kokeiltua sillä asenteella, että eihän tuo niin hankalaa voi olla.... Joskus niitä ammattilaisia voisi kuitenkin käyttää, niin ei tarvitsisi korjailla omia jälkiä moneen kertaan. :/

    VastaaPoista
  2. Totta turiset. Meilläkin on ammattilaisia käynyt tekemässä yhtä ja toista. Ammattilaisilta saa myös hyviä neuvoja ja vinkkejä miten kannattaa tehdä. Meidän putkimies jopa kävi erikseen tuomassa proppuja kylppäriä varten. Ne kun on parhaita mitä hän tietää.

    VastaaPoista

Hei,
kiva juttu, että kommentoit tätä blogijulkaisua.