10.9.2013

Etelänmatka!

Tein elokuun lopussa reissun etelään. Reissu alkoi heti aamusta suunnistamalla kohti Helsinkiä ja siivouspäivää sekä käsityökorttelia. Puoliso jäi narikkatorille myymään kosmetiikkaa ja jatkoin matkaa Töölöön ystävän luokse. Lähdimme porukalla siivouspäivän viettoon. Ajatuksena oli päästä eroon 50 dvd:stä, mutta tulos oli 0. Vartin hengailun jälkeen alkoi vesisade ja luovutimme. Myöhemmin päivällä kävimme Ruttopuistossa katsomassa tarjontaa ja matkaan lähti vanha lasipullo parilla eurolla.Kävin hakemassa iltapäivällä puolison markkinateltan ja vein auton parkkiin. Sitten suunnattiin kohti satamaa ja Tallinnaa, tere tulemast. Nautittiin meren herkuista buffassa, jossa oli ihan älyttömästi jengiä, huonoa palvelua ja jälkiruokakin korjattiin pois ennenkuin ehdin sitä lautaselleni saada. Ruuan jälkeen bailattiin aamun asti.
Sunnuntaina pääs linna. Edellisestä visiitistä olikin jo yhdeksän vuotta. Kävin kävelemässä vanhassa kaupungissa. Kovasti oli julkisivuja remontoitu sitten edellisen käynnin. Kamera unohtui laivaan joten kuvia en ottanut. Vanhassa kaupungissa eksyin käsityöliikkeeseen, josta löysin hienon tammisen leikkuualustan. Käsityöpuodissa oli useiden tekijöiden tuotteita hilloista ompeleisiin ja puutöihin.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi28/9/13

  Ensiksi ihana blogi. Missäpäin oli tuo käsityöpaja ja miten pitkä matka laivalta? Hieno leikkuulauta,mitä maksoi? T. Salla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävellen mentiin vanhaan kaupunkiin ja puoti oli jossain siellä. En ollu ihan parhaassa terässä joten tarkkaa sijaintia en osaa antaa. Leikkuulauta oli mielestäni varsin kohtuullisen hintainen käsityönä tehdyksi eli 16 euroa maksoin tuosta. Tammea ja yhdestä palasta tehty eikä liimaamalla useasta soirosta.

   Poista

Hei,
kiva juttu, että kommentoit tätä blogijulkaisua.