13.10.2013

Takan tuunaus, osa 3


Takan tuunaus jatkanut viikonloppuna. Toinen levitys kerta antiikkilaastilla viimeisteltiin kuviointitelalla. Ei riittänyt minulla taito tehdä tuosta tasaista hiertämällä. Varmaan pienemmän raekoon laastilla se olisi onnistunut. Tämä laasti oli ylijäämää muista hommista joten nyt käytettiin sitä. Luukku on maalattu kertaalleen, mutta kaipaa vielä toisen kerroksen maalia. Palomuuri/hormisto on pohjamaalattu ja pintaan laitoin Tikkurilan Tunto Kivi struktuuripinnoitetta. Ennen tuotteen levitystä pinta pitää pohjamaalata valitun sävyn mukaan Harmony maalilla. Struktuuripinnoite pitää levittää kahteen kertaan, jotta lopputuloksesta tulisi tasainen. Tuotteessa on luonnonkivirouhetta ja sillä saa pintaan eloa. Minusta tuo sopii hyvin tämän muurin pinnoitteeksi. Sävynä meillä Septaria.
Mustaksi muuntuva takan luukku
Tunto Kiven levittämisessä tuli herkästi tälläisiä rakoja/epätasaisuuksia, jonka takia tuotetta on levitettävä kahteen kertaan.

Takan viimeisteilty pinta ja taustalla näkyvät pohjamaali sekä kertaalleen levitetty Tunto Kivi struktuuripinnoite

Seuraavaksi toinen maalauskerta luukulle ja sitten toinen kerros Tunto Kivi struktuuripinnoitetta. Niin ja ne laatat pitää vaihtaa takan edustalta myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,
kiva juttu, että kommentoit tätä blogijulkaisua.