23.10.2012

Kuistin panelointi


Uuden paneelin  profiili
Pidämme kuistin siskonpaneelista (vai mikälie koristepaneeli) ja siksi päätimme säästää väliseinät remontilta. Hausjärveltä löysin samanlaista paneelia kuin kuistilla oli aiemin. Profiili on hieman kaventunut sitten 50-luvun, mutta sitä ei juurikaan huomaa. Koska kuistin ulkoseinät on suurimmaksi osaksi ikkunaa, panelia ei tarvitse kovinkaan paljoa. Vanhojen paneelien lakkapinta on hyvin kulunut tai ainakaan kiiltoa ei ole jäljellä. Ne pestään maalarinpesulla ja sen jälkeen panelointi maalataan kauttaaltaan Uulan Into-sisustusmaalilla.


Uutta panelointia
Sain sähköt vedettyä ja rasiat asennettua sisäkattoon. Sähkömies tekee sitten kytkennät aikanaan. Kuistilla oli aiemin vain yksi valaisin, mutta jatkossa niitä on kaksi. Toinen tulee pirttikaluston pöydän päälle ja toinen naulakon päätyyn. Kattoon ostin 95mm leveää STP paneelia sitä kun on muuallakin talossa. Katto maalataan valkoiseksi, sekin Uulan maalilla. Meidän kuistista taitaa tulla sellainen vaaleata sävyä vaalean päälle. Mietiskelin, josko vaikka listat maalaisin siniseksi. Kuistin mattokin on sininen.

Sisäkatto

Kuisti ennen muuton aikaan vuonna 2009

3 kommenttia:

 1. Valkoinen tuo kivaa piristystä ja raikkautta! :) Toki siinäkin on rajansa, ettei ihan kaikki ole valkoista. Toiset toki tykkää sellaisestakin. Kiva muutos teillä tulossa! Löysin tänne blogiin sattumalta ja jäänpä seuraamaan projektiesi edistymistä! :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ja kiinnostuneena täälläkin odotetaan lopputulosta :)

  VastaaPoista
 3. Lopputulosta saaneekin odotella meikäläisen tahdilla... =D

  Ihan täysin valkoinen kuistista ei tule. Seinäpaneelin maalin sävynä oli muistaakseni Uulan värikartan usva. Mutta vaaleata pintaa kuitenkin.

  VastaaPoista

Hei,
kiva juttu, että kommentoit tätä blogijulkaisua.