14.5.2014

Salkopavusta kohta satoa

Puoliso oli jostain lukenut, että salkopavun esikasvatus aloitetaan maaliskuussa. Niinpä hän maaliskuussa kylvi salkopapua ruukkuun. Ollaankin sitten oltu pavun kasvun kanssa vähän kiipelissä. Isompaa ruukkua, tukikeppiä, tukikeppien jatkamista jeesusteipin ja uusien keppien kanssa. Lämpimät ilmat ois enemmän kuin tarpeen, jotta voisimme istuttaa salkopavun ulos. Salkopapu pukkaa jo nyt meille satoa. Pisin palko on jo kolme-neljä senttinen. Kivahan se on saada aikaista satoa!


2 kommenttia:

  1. Oho, olittepa varhaisia! Minä vasta harkitsen pavun kylvämistä, mutta tässä taas nähtiin, että aikainen lintu pavun nappaa. Pavullehan ei riitä mitkään tuet edes ulkona säiden armoilla saati sitten lempeässä sisäilmastossa. Joudutte ostamaan viidakkoveitsen, että pystytte loppukuusta etenemään asunnossanne. En ole yhtään kade, en, toivoo nimimerkki "Täällä korjataan satoa vain nokkosista".

    VastaaPoista
  2. :D Viidakkoveitsi. Mitähän ne Rautiassa sanoisi, kun kyselisin viidakkoveistä. Onks pakko mennä töihin, jos ei pääse kotoa ulos pavun takia?

    VastaaPoista

Hei,
kiva juttu, että kommentoit tätä blogijulkaisua.