1.6.2011

Piha puuhastelua

Pihalla ollaan saatu aikaiseksi. Koirien aitauksesta on tuo puuaidan osuus maalattu valkoiseksi. Portista puuttuu vielä haka, mutta muuten on jo kaikki kohdillaan. Koska kaupasta löytyi tämä kyseinen kyltti sai koira-aitaus nimekseen Ekovessa ja sille se hyvin passaakin.Huugo sieltä iloisena katseleekin valokuvaajaa. Aitaus sai myös kolme orvokkiamppelia. Talvisin on tarkoitus pitää noissa koukuissa öljylyhtyjä. Lisäksi parvekelaatikot pääsivät koristamaan aitaa.

Kivimuurin edessä kasvaa valkovuokkoja. Ne näyttävät todella upeita kivimuuria vasten. Kuvaaja ei tee tällä otoksella kukille oikeutta.


Väliaikainen kasvihuone taimille syntyy vanhasta puutarhapöydästä ja irtoikkunoista. Ikkunoista on tarkoitus tehdä ihan oikea kasvihuone.

Kasvimaata vahtii iloinen kukkahattutäti.


Keväällä ehdittiin kunnostaa yksi kukkapenkki. Sen ympäriltä kaivettiin maahan uponneet kivet esiin. Tontille säilötyistä kivistä oli nyt hyötyä sille projektiin meni paljon kiviä. Kivien alla suodatinkangas ja hiekkaa. Eteen levitettiin uraan vielä graniittimursketta, jotta ruoho ei kasvaisi heti kivien edestä. Helpottaa nurmikon leikkuuta. Kukat pitäisi vielä ryhmitellä uudestaan, jotta kokonaisuudesta tuli kaunis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,
kiva juttu, että kommentoit tätä blogijulkaisua.