16.8.2013

Oman maan maissia

Me ollaan kolme kertaa kokeiltu maissia. Tänä vuonna nähtiin ensimmäistä kertaa ihan tähkiäkin. Joku tässä silti vielä tökkii kun tähkien jyvistä osa on jäänyt kypsymättä. Olisiko ollut liian kuivaa tai liian vähän lannoitetta...


Viikon reissun aikana kasvimaalla oli ilmestenyt 3,4 kg kesäkurpitsa. Tämä jättiläinen päätyi raasteeksi ja pakastimeen odottamaan talvea.


2 kommenttia:

  1. Onko tuo hyväkin tapa säilöä kesäkurpitsaa? Itse juuri eilen keitin yhden mammuttikokoisen ja pakastin soseena pikkupusseissa, onpahan tuolla pienimmällä Remppajarrulla ainakin syötävää... Naapurilta tulee vielä lisääkin, joten voisin kokeilla muutakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan raastettu ja pakattu annospusseihin. Kuutioidessa tai raastaessa ryöppääminen ei ole tarpeellista. Me ollaan käytetty raastetta mm. makaroonilaatikkoon. Ihan hyvin on mielestäni toiminut.

      Poista

Hei,
kiva juttu, että kommentoit tätä blogijulkaisua.