24.8.2013

130. blogiteksti

Tämä on minun 130. blogipäivitys. Blogin perustin vuonna 2010 ja siitä oli tarkoitus tulla puhtaasti remontoinnista kertova blogi. En tiennyt tuolloin, että remonttityylini on hemmetin hitaasti tulee melkoisen kohtuullinen lopputulos. Ei riittänyt jutun juurta rempoista. Sitten otin projektiksi kuvata yhden kuvan joka päivä. Pääsin vissiin helmikuun puoleenväliin ja lapseperheen arki vei voiton. Aloitin puutyö harrastuksen ja sain uutta sisältöä blogille. Paljon olen kirjoittanut myös kasvimaasta, kasvihuoneesta, hyötykasveista ja pihasta muutenkin. Haaveeni on jonkinasteinen omavaraistalous ja sitä kohti pyrin kulkemaan. Nyt opetellaan taitoja sitä varten. Ehkäpä joku päivä koittaa vapaus oravanpyörästä.

Kävijöitä blogissa koko ajalta 20 012. Sivun katselut kuukauden aikana 714, joka taitaa olla uusi ennätys. Kevään ja kesän aikana blogivierailuja on tullut useampi tuhat.

Tämän kauniin pionin myötä kiitos kaikille lukijoille.


Pioni kesäkuussa sateen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Hei, osuin joskus blogiisi rintamamiestalo-foorumin kautta. Ilokseni ja hämmästykseni tajusin, että talo oli sama, kuin mitä me kävimme katsomassa ostoaikeissa vuonna 2008. Talo jäi mieleen erikoisena ja hienona, upeaa että se sai ilmeisen hyvän omistajan! :) Tsemppiä jatkolaittamiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Eihän tämä tosiaan ihan perusrintsikka ole. Talo on kyllä melkoisen toimiva ja pidän tästä todella paljon. Tsemppiä tarvitaan, kiitoksia.

      Poista

Hei,
kiva juttu, että kommentoit tätä blogijulkaisua.