6.8.2010

Makuuhuoneen remontti

Makuuhuoneen remontti tuli ihan yllätyksenä. Olin eristämässä vintin päätyä kun selvisi, että makuuhuoneen seinissä on 100 mm mineraalivillaeristys ilman höyrynsulkua. Yläpohjassakin oli vain 100 mm mineraalivillaa. Seinissä oli koolaukset ja lastulevyt. Lattiassa lautalattia suoraan vanhan raakalaudoituksen päällä. Lattia oli vino ja nariseva. Makuuhuoneen remontti olisi ollut edessä joka tapauksessa, sillä yläkerran wc oli tarkoitus purkaa ja laajentaa makuuhuonetta wc:n tilalle. Siksi päätin tehdä makuuhuoneen remontin ennen kylpyhuonetta. Remontin edessä totesin, että sivuvintin väliseinät oli myös tehty 60-luvulla kuten makuuhuonekin. Koko silloinen remontti on tehty vähän sinnepäin ja nyt olen purkanut lähes kaiken vinolaudoitukseen asti.

Lappeenrannasta löysin hauskan kristallivalaisimen. Jenni ihastui Antiikkitukussa pieneen 50-luvun vaatekaappiin. Toimittavat ensi viikolla kotiin, jolloin voisin lisätä siitä valokuvan. Tapetiksi tiukan väännön jälkeen valitsimme Tapettitalon tapetin viherpeukalo.

Alla remontista kuvia.

Pysty puiden kohdalle tulee väliseinä. Vintille tehdään kylpyhuone.


WC:n takaseinä on jo purettu. WC: ovesta tulee makuuhuoneen ovi. WC:n toinen seinä on puoliksi purettu.

Sivuvintin väliseinä purettu. Vain ovi on jäljellä. Ovessa mallitapettaja.

WC:n toinen väliseinä. Purusäkit. Makuuhuoneeseen kuljettiin ennen toisen makuuhuoneen kautta (purusäkkien takana oleva kulkuaukko). Aukko levytetään umpeen.

Päätyseinä ja ikkuna sekä työmiehen pölyiset haalarit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,
kiva juttu, että kommentoit tätä blogijulkaisua.